Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Kuvassa kanervia luonnossa.

Jaa artikkeli

Työsuojeluvaalit lähestyvät

On aika järjestää Temporen ja Onviren yhteiset työsuojeluvaalit. Työsuojeluvaaleissa työntekijät valitsevat edustajansa työsuojelun yhteistoimintaan. Vaaleissa valitaan työsuojeluvaltuutettu ja hänelle kaksi varahenkilöä. Lisäksi valitaan YTN-toimikuntaan varsinainen jäsen ja varajäsen.

Temporessa ja Onviressä on yhteinen työsuojelutoimikunta ja yhteistoimintaneuvottelukunta. Toimikunnan toimikausi on kaksi vuotta ja kokouksia pidetään keskimäärin 2–4 kertaa vuodessa. Toimikunnassa on jäseniä Temporesta ja Onvirestä.

Vaalit toteutetaan anonyymisti työturvallisuuskeskuksen työsuojeluvaalisovelluksen kautta. Vaalien tulokset saadaan suoraan äänestyssovelluksesta.

Kaikki äänioikeutetut tulevat saamaan sähköpostin, jossa on tarkemmat ohjeet äänestämiseen. Äänioikeutettuja ovat kaikki Temporen ja Onviren aktiivinen-statuksella olevat keikkalaiset sekä palveluhenkilöstö.

Äänestysaika on 29.11.- 7.12.2023 ja tulokset julkistetaan maanantaina 11.12.2023.

Vaalitoimikuntaan kuuluvat työsuojeluvaltuutettu Susanna Seppänen ja YTN-toimikunnan työntekijöiden edustajat Tiia Koskinen ja Mari Yrjölä sekä työsuojelutoimikunnan jäsen Hanna Maalehto.

Lisätiedot: tyosuojelu@tempore.fi