Jaa artikkeli

Syksy tuo tullessaan uusia keikkamahdollisuuksia – toimimme jo 10 maakunnan alueella!

Töitä ja yhteistyötä on syksyllä luvassa sekä jo tutuilla, että aivan uusilla alueilla. Elokuussa mukaamme matkalle kohti jouhevampia henkilöstöratkaisuja hyppää Keravan varhaiskasvatus ja Turun kaupungin vanhuspalvelut. Yhteistyön alkaessa Turun kaupungin kanssa, Onvirestä tuttu Palkka joka perjantai –palkanmaksumalli otetaan käyttöön myös Sarastia Rekryssä. Tuntipalkat maksetaan joka perjantai Turun kaupungin ja KTO:n yksiköissä työskenteleville.

Elokuusta alkaen työt ja tekijät kohtaavat myös Kalajoella. Alueen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille aukenee aivan uudenlainen työskentelymalli – keikkatyö, jossa työntekijällä on vapaus valita missä, milloin ja miten paljon töitä haluaa tehdä. Pohjanmaalla Isonkyrön kunnassa on keikkatöitä tarjolla myös varhaiskasvatuspalveluissa sekä siivous- ja ateriapalveluissa.

Kesäajalle uusia keikkoja tarjoaa Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. PHHYKY:n kautta keikkoja löytyy Lahden, Hollolan, Padasjoen ja Orimattilan alueilta ikäihmisten palveluasumisessa ja kotihoidossa. Uudet keikat löytyvät työtarjottimelta!

Uusien kumppanuuksien myötä prosessit ja toimintatavat muuttuvat entistä sähköisemmiksi.

Toiminnan keskiössä on palvelulupauksen täyttäminen: aito kumppanuus muuttuvan työskentelykulttuurin myllerryksessä. Digitaalisessa maailmassa tärkeää on kehittää toimintatapoja niin, että palvelu ja aito kumppanuus ovat helposti ja varmasti saatavilla.

Sähköinen työnvarauksen palvelualusta nopeuttaa keikkatyön tarjoamista ja saamista. Parilla klikkauksella työntekijä pääsee selailemaan keikkatarjontaa kymmenen maakunnan alueella ja napsimaan niistä ne itselleen parhaiten sopivat – paikasta ja ajasta riippumatta. Työskentely on mahdollista myös eri paikkakunnilla riippumatta siitä, missä asuu. Töitä voi tehdä esimerkiksi pääsääntöisesti asuinkunnassa, mutta kesäkaudella keikkailu mökkipaikkakunnalta käy kätevästi!

Saatavillaolokalenteri varmistaa lempikeikat lempiyksiköissä. Kalenteriin merkitään ne ajankohdat, milloin työntekijä on varmasti saatavilla niihin yksiköihin, joissa hän mieluiten keikkailee. Automatiikka yhdistää työn ja tekijän jopa kahdessa sekunnissa. Saatavillaolokalenteri auttaa sekä helpossa ja nopeassa työnsaannissa, että loman rauhoittamisessa ainoastaan lomailulle. Kalenteriin voi merkitä myös ne ajat, milloin työntekijä ei ole saatavilla. Tällöin työtarjouksia tai soittoja ei lomailijalle tule.

Keikkailun aloittaminen käy jatkossa entistä kätevämmin. Aiemmin järjestetyistä rekrytointitapahtumista siirrytään verkon välityksellä pidettäviin sähköisiin rekrytointiwebinaareihin. Webinaarit mahdollistavat oleellisen tiedon saannin paikasta riippumatta. Ensimmäiset rekrytointiwebinaarit järjestetään Kalajoelle heinäkuun alussa.