Henkilö istuu pöydän ääressä tekemässä töitä kannettavalla tietokoneella.

Jaa artikkeli

Uusia ominaisuuksia järjestelmässä: työkalenteri, toiveen peruminen ja yksiköt-näkymä

Järjestelmäämme on tullut uusi kätevä ominaisuus: työkalenteri. Työkalenteri korvaa Saatavillaoloajat-näkymän järjestelmässä. Työkalenterin avulla pääset tekemään keskitetysti seuraavat asiat:

  • Avoinna olevien keikkojen varaaminen ja toivominen sinun yksiköissä​si
  • Sinulle varattujen keikkojen tarkastelu​
  • Työaikamerkintöjesi tallentaminen ja seuranta​
  • Saatavillaolotietojesi tallentaminen ja seuranta

Työkalenterin liukukytkimillä pääset asettamaan haluamasi näkyvyydet. Klikkaamalla avointa keikkaa, voit varata ja toivoa keikkaa. Klikkaamalla mennyttä keikkaa, pääset suoraan tallentamaan toteutuneet työaikamerkintäsi.


Toiveen peruminen

Järjestelmässä on nyt mahdollista perua toiveita. Voit perua toiveesi vain sellaisesta vuorosta, jota ei ole vielä kiinnitetty sinulle.​Toivomasi keikat näkyvät työkalenterissa vaaleanvihreänä.


Yksiköt-näkymä

Järjestelmän yksiköt-näkymä on uudistettu. Uudessa näkymässä näet omat keikkayksikkösi asiakkaittain eroteltuna. Jokaisen yksikön nimen perässä on kuvattu kirjainyhdistelmällä suhteesi yksikköön.

  • TK = yksikkö on sinulle lisätty ja olet käytettävissä ko. yksikön keikkoihin​
  • TA = olet työskennellyt yksikössä aiemmin tai sinut on perehdytetty ​
  • YT = yksikön esihenkilö on lisännyt sinun yksikkösuhteeseesi tiedon toiveesta

”Näytä työtarjotin -painikkeen” ollessa aktiivinen, näet yksikön kohdalla ”Työtarjotin”-tekstin, joka tarkoittaa, että yksikössä on kahden seuraavan päivän aikana avoimia keikkoja. Klikkaamalla Työtarjotin-tekstiä, pääset suoraan varaamaan ja toivomaan keikkoja.

Sivun alareunasta voit ehdottaa itsellesi lisää uusia keikkayksiköitä. Ehdottamasi yksiköt siirtyvät sivun alareunaan odottamaan käsittelyä. Kun yksikkö vahvistettu SaRella tai Onvirellä, se siirtyy sivun yläreunaan kohtaan ”Sinun yksiköt”.