Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Vahvistusta Pohjois-Savoon – Lapinlahti ottaa käyttöön Sarastia Rekryn sijaispalvelun

Lapinlahden kunta Pohjois-Savossa aloitti Sarastia Rekryn sijaispalvelussa 24. toukokuuta. Sijaispalvelun käyttöönoton myötä Lapinlahdelle etsitään Sarastia Rekryn kautta sijaisia kunnan sosiaali- ja terveyspalveluissa kotihoitoon, asumis- ja vammaispalveluihin, vuodeosastolle sekä vastaanottoon.

Lapinlahden lisäksi Sarastia Rekryn sijaispalvelua Pohjois-Savossa käyttävät Siilinjärven ja Tuusniemen kunnat sekä Varkauden kaupunki. Pohjois-Savon alueella on käytössä Sarastia Rekryn Palkka joka perjantai -malli, jossa alle 12 päivän sijaisuuksista maksetaan keikkatyöntekijälle kirjaimellisesti palkka joka perjantai!

Sarastia Rekryn sijaispalvelun käyttöönotolla pyritään sekä edistämään henkilöstön saatavuutta sosiaali- ja terveyspalveluissa, että vapauttamaan vastaavien sairaanhoitajien työaikaa itse hoitotyöhön.

– Odotuksena on saada apua, helpotusta ja uutta toimintamallia entisen tilalle. Näemme sijaispalvelun yhtenä hyvänä keinona vastata äkilliseen lyhytaikaiseen henkilöstön tarpeeseen hoito- ja hoivapalveluissa. Sarastia Rekryllä on pitkä kokemus ja hyvä ammattitaito sekä nykyaikaiset välineet vastata tähän tarpeeseen, kommentoivat Lapinlahden kunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen johtaja Anne Waldèn sekä vanhustyönjohtaja Elisa Pajala.

Lapinlahdelle kannattaa lähteä monista syistä keikoille.

– Lapinlahti on vireä kulttuuri- ja liikuntapitäjä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on ammattitaitoinen, motivoitunut ja savolaisittain lupsakka henkilöstö, joka ottaa sijaiset ilolla vastaan. Vaikka Lapinlahti on pieni ja hieman syrjäinenkin paikka, niin meillä on oikeasti halu tehdä asioita paremmin, kehittää ja kehittyä. Emme ole jättäytymässä menneisyyteen vaan katsomme avarakatseisesti tulevaisuuteen ja pyrimme innovatiivisesti ratkaisemaan arjen haasteet, kertovat Waldèn ja Pajala.

Kiinnostaako keikkailu Lapinlahdessa?