Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Viikko sarastuksesta

Takana on viikko sarastuksesta. 8.5.2019 juhlimme palveluhenkilöstömme voimin uutta aikakautta.

Pohdimme muutoksen kynnyksellä, mitä uusi nimi ja ilme meille merkitsevät. Sarastia-konsernin visuaalinen ilme kertoo siitä, että toimimme ihmisten kanssa ja ihmisiä varten.

Värimme henkivät raikasta ajattelua ja oivaa vahvistusta sekä loistavia tekijöitä. 

Logon tunnuksen symboliosa kuvaa yrityksen toimintaa. Symbolissa voi nähdä ylhäältä päin kuvatun ihmisryhmän kädet kohotettuina. Ympyrän muotoinen symboli viittaa myös yhdessä tekemiseen, yhteiseen asiaan ja yhteiseen tulevaan.

Tunnuksen yksittäisissä elementeissä voi nähdä myös dataan ja digitaalisuuteen viittaavaa binäärikoodia, ykkösiä ja nollia. Digitalisaatio ja robotiikka ovat vahvana osana toimintaamme.

Tulevassa Sarastia-konsernissa nojaamme edelleen vahvasti Seuturekrystä tuttuihin arvoihin: toimimme suoraselkäisesti ja rohkeasti. Pidämme palvelumme ytimen ja toimintatavat samoina. Teemme edelleen työtä suomalaisen hyvinvoinnin puolesta hiotuilla prosesseilla ja avoimuudella.

Uudella energialla kohti kesää!