Tilauskeskus palvelee akuuteissa poissaoloja ja tilauksia koskevissa asioissa myös itsenäisyyspäivänä klo 7-14. Rauhallista itsenäisyyspäivää!

Jaa artikkeli

Yhteistyö Turun kaupungin kanssa laajenee jälleen – sijaispalvelulla haetaan nyt laitoshuoltajia varhaiskasvatuksen yksiköihin

Turun varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön Sarastia Rekryn sijaispalvelu 8. maaliskuuta alkaen. Sijaispalvelulla rekrytoidaan aluksi laitoshuoltajia varhaiskasvatuksen yksiköihin. Yhteistyö Sarastia Rekryn ja Turun kaupungin välillä laajeni viimeksi alkuvuonna, kun Turun kaupungin hyvinvointitoimiala liitti sijaispalveluun mukaan uusia yksikköjä.

– On todella hienoa, että Turun kaupunki laajentaa yhteistyötä kanssamme entisestään. Turku on meille tärkeä asiakas ja tarjoaa keikkatyöntekijöille mahdollisuuksia usealla toimialalla yli 150 yksikössä, kommentoi Sarastia Rekryn asiakkuusjohtaja Bia Kaski.

Jo rekisteröityneet Sarastia Rekryn keikkatyöntekijät löytävät niin puhtauspalvelu- kuin sote-alan avoimet keikat tuttuun tapaan työtarjottimelta. Keikkatöistä kiinnostuneet puolestaan voivat varata ajan haastatteluun helposti verkkosivuilta!